Arkiv 2018

Påskgolf – Opio-Valbonne, 28 mar 2018

Ett sextiotal trogna medlemmar hade samlats till påskgolf på Valbonne. Redan namnet påskgolf klingar exotiskt i en upplännings öron, van vid snö och kyla. Solen värmde sakta upp oss och banan från 10 grader vid kanonstarten kl 0900. Läs mer.

Nykredit – Saint Donat, 21 mar 2018

En härligt frisk och kall morgon mötte oss på St Donat. Jag såg fram emot golfspel idag då det var ett tag sedan klubborna svingades. Vi startade på hål 12, och med i bollen hade jag ett antal trevliga golfkamrater; Ulf Contman, Karl Lidgren samt Svante Lundbrink. Positivt att det var lagtävling så att stämningen i bollen höjdes ytterligare. Läs mer.

Onsdagsgolf – Opio-Valbonne, 07 mar 2018

Nyss anländ från den kalla och snöiga nord såg jag fram mot onsdagstävlingen på Opio Valbonne. Väderprognosen för onsdagen spådde blå himmel, måttlig vind och runt 15 grader och just så blev det när vi, ett 50-tal förväntansfulla spelare, mötte upp för dagens poängbogey med shotgunstart. Läs mer.

Onsdagsgolf – Claux Amic, 21 feb 2018

Solen mötte 29 glada golfare denna onsdagmorgon på en bana i härlig natur. Ljuvligt att se rådjuren springa över fairways när vi spelar, en helt annorlunda miljö jämfört med golfbanorna närmare kusten. Läs mer.

Onsdagsgolf – Saint Donat, 14 feb 2018

I foajén till Saint Donats klubbhus satt dagens tävlingsledare Jerker Björk och delade ut scorekort. Den tidiga morgontemperaturen var endast några få grader över nollan men vid första start halv elva sken solen från en klarblå himmel och temperaturen hade nått mera behagliga nivåer. Läs mer.

Onsdagsgolf – La Grande Bastide, 07 feb 2018

Morgonen är sval och mörk när vi kör upp till Grand Bastide för vår säsongsdebut. Solen börjar värma lite när fyrbollen med Lasse Gullström, Lasse Pitulainen , Peter Vilén och jag promenerar till10:ans tee för att slå ut. Och det gjorde jag, out of bounds.
Läs mer.

Säsongstart – La Grande Bastide, 17 jan 2018

Kära golfvänner, på 2018s öppningsgolf strålade solen från klarblå himmel ner på mig och alla mina medspelare. Det var dock riktigt blåsigt! Det var nästan så att man fick hålla i sig i vindbyarna. Vagnarna välte ideligen, och bollarna var svåra att styra. Läs mer.