BIL

 

 

 

 

Vi har ett av de största Nordiska teamen i Luxemburg med drygt 30 personer varav tio svenskar. Till skillnad från de nordiska bankerna har vi en helt öppen plattform och är oberoende vilket innebär att vi kan hantera alla typer av värdepapper. Vi säljer inte egna fonder utan skräddarsyr portföljen utifrån kundens önskemål. Fokuset ligger i hög grad på att skapa stabila portföljer med god riskjusterad avkastning.

Vår kompetens är bred även kring skatter och utlandsflyttar. Kunderna bor både i Sverige och utomlands. Oavsett var man bor kan våra tjänster vara intressanta.

Av banker verksamma i Luxemburg, kommer BIL på sjätte plats vad gäller tillgångar. Av de Nordiska bankerna är Nordea på 35:e plats, SEB 42:a, Danske Bank 60 och Handelsbanken 70.

Avgiftstrukturen ligger helt på nivå med skandinaviska banker och vi tillhandahåller uppgifter för deklaration helt anpassad till respektive lands deklarationsblankett.

Om du har några fler frågor eller skulle behöva vår hjälp i något sammanhang så hör gärna av dig.

Testar puffplats

Golf Club Suédois är stolt över att ha samarbete med dessa sponsorer. Klicka på logotyperna för att komma in på deras hemsidor.

 

 

[ezcol_1third]

 

Ballograf

Ballograf, sedan 1947 Sveriges mest kända varumärke för pennor, är idag Sveriges enda penntillverkare.
Våra pennor tillverkas i Sverige i material av högsta kvalitet. I Ballografs sortiment ingår våra klassiska kul- och stiftpennor, Friendly markers – en serie svanenmärkta highlighters, permanenta märkpennor och whiteboardpennor.

 

 

 

Ballograf, sedan 1947 Sveriges mest kända varumärke för pennor, är idag Sveriges enda penntillverkare.
Våra pennor tillverkas i Sverige i material av högsta kvalitet.

I Ballografs sortiment ingår våra klassiska kul- och stiftpennor, Friendly markers – en serie svanenmärkta highlighters, permanenta märkpennor och whiteboardpennor.

Educata Vit på svart LOGO
Knight Frank

 

[/ezcol_1third]

[ezcol_1third]

Dafgård_mellan
gan assurances
Stadsbudskontoret

[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]

Fransk Bostad_liten
Handelsbanken
International Cars

[/ezcol_1third_end]