Utbildning

John Nosworthy0006Golf Club Suédois har avtalat med John Norsworthy på EasyGolf om träning av Golf Club Suédois medlemmar till ett rabatterat pris. John har en väldigt bra träningsanläggning i Golf Plus lokaler vid Bd Carnot, Le Cannet i Cannes. Många av klubbens medlemmar har varit hos John för att bättra på sin golfsving och alla verkar väldigt nöjda.

Vid uppvisande av medlemskort betalar våra medlemmar 50 euro per timme (i.st.f. 70€). Betalning görs direkt till John.

Kontakta John Norsworthy på mobil 0680 74 42 86 eller på email easygolf@orange.fr för att boka tid.

Kurserbjudande från La Grande Bastide

La Grande Bastide erbjuder kurser till medlemmar i GCS med pro Alexandre Giuge.

• 1 tim individuell kurs: 60€
  • ½ tim individuell kurs: 35€
  • 1 tim kurs med minst 4 personer: 20€/person
  • Golfrunda 18 hål med pro: 250€