Klubbverksamhet

 

 

Golfresa Taulane – 02-05 okt 2018

Höstens golfresa gick till Taulane från den 2/10 till den 5/10.

Min man Lasse och jag spelade en träningsrunda på ankomstdagen och konstaterade att banan var i utmärkt skick. Det mest spännande var de extremt snabba greenerna, som lutade åt alla möjliga håll. Inte en enda jämn green fanns på banan. Oftast var bollen längre borta från hålet efter den första putten än före. Läs mer.

Medlemsmöte 27 april 2018

2018 års medlemsmöte ägde rum 27 april på La Grande Bastide i närvaro av 55 medlemmar. I tillägg fanns 76 fullmakter, vilket gjorde mötet beslutsmässigt med god marginal. Mandattiden hade gått ut för ett antal styrelsemedlemmar, varför flera nya medlemmar valdes in i styrelsen vid detta möte. Läs mer.

Golfresa till Chervo – 17-20 april 2018

Årets första golfresa gick till Italien och närmare bestämt till Chervo Golf Resort, San Vigilio vid södra delen av Gardasjön. Innan vi anlände till Chervo tillbringade vi en natt i Sirmione vid Gardasjön, en underskön stad med anor tillbaka till romarriket och väl värd ett besök.

Chervo ligger insprängt mellan många vingårdar och omgärdas av en fantastisk utsikt. Huvudbyggnaden är resterna av ett gammalt nunnekloster men rejält tillbyggt till att vara en fantastisk golfanläggning. Läs mer.

Medlemsmöte 28 april 2017

2017 års medlemsmöte ägde rum 28 april på La Grande Bastide i närvaro av 43 medlemmar. I tillägg fanns 73 fullmakter, vilket gjorde mötet beslutsmässigt med god marginal. I samband med mötet korades årets klubbmästare i matchspel, Fredrik Engström. Läs mer.

Golfresa till Peralada 18- 22 april 2017

Vi var 58 st glada golfare som reste till Peralada, strax norr om Girona för att umgås i 4, 5 dagar och att spela golf i 3 av dem.  Vi bodde ståndsmässigt på hotell Peralada med golfbanan precis utanför hotellet.

Läs mer.

Medlemsmöte 2016

2016 års medlemsmöte ägde rum 22 april på La Grande Bastide i närvaro av 71 medlemmar. I tillägg fanns 51 fullmakter, vilket gjorde mötet beslutsmässigt med god marginal. Eftersom mandattiden gått ut för ett antal styrelsemedlemmar, valdes flera nya medlemmar in i styrelsen vid detta möte. Läs mer.

Resan till Italien 5 – 8 april 2016

GarlendaVår klubbs vårgolfresa 2016 gick till Italiens medelhavsstad Alassio, 120 km från Nizza. Till stadens havsstrand packas tusentals badare under säsongtid men nu var det bara början av säsongen. Vi hade nöje att njuta av den fantastiska havsutsikten i lugn och ro. Läs mer.

Höstresa till Pont Royal, oktober 2015

Höstresa 2015 Pont RoyalGolfklubbens höstresa den 13-16 oktober 2015

Vi, ett glatt gäng med ca 60 deltagare, samlades till en drink före middagen den 13 oktober på Hotel Moulin de Vernègues strax öster om Avignon och under glam och skål åt vi sedan en härlig 3-rätters middag i de vackra källarvalven på hotellet.

Den 14:e och 15:e spelade vi sedan på Pont Royal, ritad av Seve Ballesteros och internationellt rankad golfbana och bedömd som Frankrikes 5:e tuffaste bana. Läs mer.

Golfresa till Rapallo, april 2015

135s

Vårens golfresa gick i år till Italien där bodde vi på Grand Hotel Bristol Resort & Spa ett klassiskt hotell i Rapallo. Det var nyrenoverat och hade ”allt”.  Rum med en bedårande utsikt över Tigulio bukten samt Portofino. Utomhus pool, gym, bastu, hammam, garage, med mera. Läs mer.

Golfresa till Turin, oktober 2014

Viva Italia! Höstresan till Turin 15.10 – 17.10 2014

Royal Park I Rovieri Golf Club-s

Royal Park I Rovieri Golf Club

Vi var 63 glada och förväntansfulla personer, varav 54 golfare, som träffades på eftermiddagen den 15:e på Romantik(!) Hotel Furno i San Francesco al Campo strax utanför Turin. Ett läckert hotell I typisk italiensk stil. Efter incheckning och uppfräschning samlades vi kl 19 för drink och italienska charkuterier. Därefter vidtog middagen med härliga italienska rätter och med lokala röda och vita Piemonte-viner som uppskattades mycket. Vår ordförande Sten hälsade oss välkomna vid förrätten och berättade sedan om Turins historia under århundradena fram till dagens moderna stad – en lärorik presentation!

Vi var ju inte bara här för att äta och dricka gott och ha trevligt vid middagsborden, vilket vi verkligen hade båda kvällarna, utan startlistan för torsdagens spel som fanns uppsatt på anslagstavlan påminde oss om att det fanns en dag imorgon också.

Läs mer.