Sponsorer

Golf Club Suédois är stolt över att ha samarbete med dessa sponsorer. Klicka på logotyperna för att komma in på deras hemsidor.

Handelsbanken

 

 

Vi har mer än 30 års erfarenhet av försäljning, uthyrning och administration i Frankrike. Kontakta oss, om du önskar sälja, köpa eller hyra ut din franska bostad.

Stadsbudskontoret_mellan

 

 

 

BIL

 

 

 

 

Vi har ett av de största Nordiska teamen i Luxemburg med drygt 30 personer varav tio svenskar. Till skillnad från de nordiska bankerna har vi en helt öppen plattform och är oberoende vilket innebär att vi kan hantera alla typer av värdepapper. Vi säljer inte egna fonder utan skräddarsyr portföljen utifrån kundens önskemål. Fokuset ligger i hög grad på att skapa stabila portföljer med god riskjusterad avkastning.

Vår kompetens är bred även kring skatter och utlandsflyttar. Kunderna bor både i Sverige och utomlands. Oavsett var man bor kan våra tjänster vara intressanta.

Av banker verksamma i Luxemburg, kommer BIL på sjätte plats vad gäller tillgångar. Av de Nordiska bankerna är Nordea på 35:e plats, SEB 42:a, Danske Bank 60 och Handelsbanken 70.

Avgiftstrukturen ligger helt på nivå med skandinaviska banker och vi tillhandahåller uppgifter för deklaration helt anpassad till respektive lands deklarationsblankett.

Om du har några fler frågor eller skulle behöva vår hjälp i något sammanhang så hör gärna av dig.

Jag erbjuder alla i ”Golf Suedois” gratis demo eller 3 ansiktsbehandlingar för 120€.
Hör av dig om du är nyfiken på att få testa den helt nya ”tvättmaskinen för huden”
eller vill prova mitt favorit ”strykjärn” som ger fin lyster i hyn, slätar ut fina linjer & rynkor och mycket mer.

Alla produkter är patenterade och vetenskapligt bevisade.

Danske Bank