Säsongsavslutning – Saint Donat, 16 maj 2018

I onsdags hade vi säsongsavslutning på Saint Donat. Vädret var strålande bra med sol, lätt bris och en behaglig temperatur. Lottningen spelade oss i min boll ett spratt då vi alla hade samma första initialer, 4*L , bestående av tre gånger Lars och en Leif. Det hela förlöpte dock bra då det oftast var flera som svarade samtidigt på tilltal.

Banan var i strålande skick och greenarna så där lagom snabba så att man fick smeka boll i hål.

Vårt lag spelade hygglig golf rakt igenom och positiva hejarop gjorde att vi fick ihop ett resultat som vi var stolta över. Dock var det flera lag som var starka denna dag och vi fick se oss långt ner i resultatlistan.

Den individuella tävlingen var desto mer spännande med många fina scorer. C-klassen vann Lise Lilloe med fina 34 poäng. Lise var endast en poäng före Eva Björk tätt följd av Anna Boethius på 3e plats.

B-klassen vanns av Bo Cnattingius på 36 poäng med Ammi Seiz på andra plats och Nils-Jacob Moen tredje plats. Båda hade 34 poäng.

A-klassen tog jag själv på 36 poäng och det var en sån där dag då det var lätt att slå bollen nära hål och rulla i puttarna för birdie. Tänk vad golf är spännande. Man vet inte när formen infinner sig och när den gör så blir man lika förvånad och glad varje gång.

Tack tävlingsledningen med Gerda i spetsen denna dag. Onsdagstävlingarna är roliga att spela och det är alltid väl organiserat med glada tillrop. Jag vill även passa på att tacka hela tävlingsledningen och styrelsen för att ni ger oss denna fina möjlighet att träffas på olika golfbanor och få ha roligt tillsammans.

Vi ses åter till hösten med bland annat jubileet som en extra höjdpunkt.