Onsdagsgolf 12/3 på Opio Valbonne

Vad tittar herrarna efter?
Vad tittar herrarna efter?

Nu är regnet ett minne blott! Härlig dag på Opio

Efter ett drygt år som medlem i Golf Club Suedois med ett bästa resultat på 28 poäng är det dags för den stora skrällen. Vi fyra kamrater gick ut i första boll från hål 10, mycket bra eftersom jag gillar de första 9 hålen bättre! Hål 10, 2 p., hål 11 streck och så vidare. Efter 9 hål hade jag knåpat ihop 16 poäng och var väldigt nöjd, dessutom hade Ingrid Moberg tidigt vittring på att denna gång skulle jag om inte vinna så nästan! När vi i strålande sol och ordentlig värme passerar restaurangen på väg mot hål 1 så känns dagen bra.

Sedan vet jag inte riktigt hur det gick till men jag sporrades verkligen av Jan-Erik Norder, Claes Andersson och naturligtvis Ingrid så att när vi var klara stod det 43 poäng i protokollet signerat av min trevliga markör. Laget fick till 90 poäng! Mest förvånad var jag naturligtvis själv och det gäller att njuta, så bra kommer det aldrig mer att gå.

Slutligen vill jag säga att jag är mycket imponerad av det fantastiska arbete våra tävlingsarrangörer gör. Tack!    från Katja Elväng