Knight Frank, St. Donat, 21 okt 2015

Knight Frank - Saint DonatEn härlig dag visade det sig vara i sällskap med många av GCS ledamöter samt dagens sponsor Knight Frank.

Knight Frank är stor internationell fastighetsmäklare med 4 kontor här på den franska sydkusten som välkomnade oss till dagens turnering. Därefter fick vi drycker, härlig lunch och många fina priser. Stort tack till Knight Frank och dess personal.

Jag (Ole) började vid 9.00 från hål nr 10 tillsammans med J Björk, Per Åke G och Göran L. Jag har spelat tidigare med Björk och känner väl till hans turneringsstyrka och bra golfspel; medan med Göran och Per Åke var det första gången som vi spelade i samma boll. Vi hade en mycket god stämning i vår boll hela dagen, där alla kämpade med sin bästa golfkunskaper. Björk fick den bästa starten och jag tänkte: ”… väl, men jag är i gott sällskap på en fin golfbana och solen skiner … så jag kan vinna en annan dag ..”

Hål nr 3 och särskilt hål nr 18 var förmodligen de två hålen som gjorde att jag kunde ta första plats i dagens turnering i A-serien. Jag fick Birdie på båda hålen där Birdie’en på hål nr 18 var min första – någonsin på det hålet – sedan jag började spela på golfbanan Saint-Donat i året 1997! Jubii …

Hela turneringen var igen (och igen och igen ..) mycket väl organiserad och roligt af de aktiva ledarna i GCS. Ett stort tack bör alla ha för era stora ansträngningar för GCS.

Tack för en fin dag.

Bra golfhälsningar
Ole Lien

 

 

 

Christina Malmström, Göran Flybring, Lise Lilloe, Christina Nanneson, Gunilla Huldt, Ole Lien, Fredrik Engström