Golf Distribution – Claux Amic, 30 mar 2016

ClauxAmic-sSå var det dags för vårens besök på Claux-Amic. En fin morgon växlande mellan sol och moln.

När man kommer till banan känner man att det är ett betydligt kyligare klimat här uppe på höjderna, mer av en skandinavisk vårkänsla, inklusive fågelsången.

Banan har väl aldrig, även om den bjuder på fin natur och fina vyer, varit min favorit. Bollarna brukar även vid, vad man tycker vara bra slag, ofta rinna av banan och hamna i skog och stenrammel. Men inte så idag.

Min driver var knäckt. Jag trillade på Cannes Mougins och satte knät i den. Lasse Pi blev helt förskräckt, då han trodde det krasande ljudet var från ett benbrott.

Så drivern gav ifrån sig en stor suck vid varje utslag, men resultatet var varje gång rakt och någorlunda långt. Både ljud och resultat kommenterades med glädjande uppskattning av mina fina medspelare Ulf och Fredrik. När sedan inspelen och puttarna hade en nivå långt över min vanliga förmåga, så trillade poängen in.  Att det blev hela 39 trots några missade hål är otroligt.

Med denna sänkning blir det ett förnyat besök i B-klassen. Får hoppas på en fortsatt förbättring för att kunna stanna där lite längre än förra gången.

Ett tack till Golf Distribution för det fina prisbordet och till tävlingsledningen för allt det arbete ni lägger ner för att ge oss ett mycket lyckat arrangemang till ett underbart väder.

Bertil