International Cars – Cannes Mougins, 04 okt 2017

Återigen en strålande dag för golfspel på Rivieran. Lagom temperatur och ingen vind. Veckans tävling gick på Cannes Mougin. Enligt min mening en av de absolut bästa banorna här nere. Dessutom får man många extraslag tack vare slopen, vilket ju alltid är trevligt.

Jag var lottad i en mycket trevlig boll med Per, Mats och Owe. Per visade redan i sin förra tävling att han är rätt man att spela med, eftersom han då spelade med den dagens vinnare som gjorde 40 poäng. Några sådana resultat var ju inte att tänka på när vi började dagens runda, men så började puttarna trilla i. Efter drygt halva rundan låg jag plötsligt 4 slag bättre än hcp. Jag började då tänka på vad slutresultatet kunde bli, vilket genast resulterade i skakiga armar och tre ettor i rad. En bra avslutning innebar dock målgång på 39 poäng och vinst i B-klassen. Nu blir det svårare framöver.

Ett stort tack till tävlingsledningen Annika med assistent Lasse som skötte arrangemangen prickfritt som alltid. Också stort tack till vår sponsor International Cars som bjöd på drinkar och goda tilltugg. Utan våra sponsorer skulle vi inte kunna ha så trevliga tillställningar.

Jan Hammarlund