Onsdagsgolf – Old Course, 01 mar 2017

Den hårda blåsten och de långa väntetiderna höll ett tag på att ta kål på den entusiasm, som jag oftast känner, när jag spelar golf. Mina svaga lockar skruvades liksom bollen åt olika håll. Inte utan att man idag avundades de tunnhåriga herrarna, vars hårstrån knappast rör sig. Trots den kraftiga blåsten blev det en underbar dag, och solen värmde stundtals så gott, att man kunde skala av ett lager kläder. Informationen om att färjan varit obrukbar i början av matchen och fått ersättas med bil, gjorde att man också gärna förlät väntetiderna.

Märkligt nog påverkades inte min golf så mycket av den starka vinden, eller så slog jag väl ibland snett åt rätt håll. Banan var i utmärkt skick, greenerna ibland alltför griniga, men jag lyckades liksom förra gången på denna banan skrapa ihop 37 poäng, så nu har det blivit sänkning igen.

Lunchen efteråt, en stor portion torsk med härliga grönsaker (nästan en tidig middag för C-klassarna), var utomordentligt god och att sedan gå hem med en fin flaska rödvin kändes inte helt fel.

Ett stort tack till mina trevliga medspelare Monica, Per och Tapio och inte minst till Leif och glada och positiva Gerda, som alltid sköter tävlingarna på ett utomordentligt sätt.

Christina Malmström