HMJ France – Riviera Barbossi, 02 maj 2018

Vi var 33 golfare som hade samlats denna morgon på Barbossi med regnkläder nedpackade ifall att. Även om solen lyste med sin frånvaro behövde vi knappast packa upp regnkläderna.

Jag hade lottats ihop med Jerker Björk, Nils Jakob Moen samt Arto Poulanne vilket visade sig vara ett riktigt ”dreamteam” som vann lagtävlingen på 95 poäng mot tvåans 79 p. A klassen vanns av Jerker Björk på 33 p medan Gerda som hade fullt upp med att räkna resultat och dela ut priser på ett föredömligt sätt (jag kanske är jävig) lyckades vinna C klassen på 37 p och dessutom komma närmast pin bland damerna. Närmast pin bland herrarna var egentligen vår generösa sponsor Morten Andersen HMJ France  på 54 cm men som avstod och istället blev det Lars Gullström som fick mottaga priset.

Sammanfattningsvis tycker jag att Barbossi erbjöd en fin bana som har många utmaningar vilket kräver mer taktiskt tänkande än normalt. Det är väl överflödigt att säga att detta är min älsklingsbana eftersom jag lyckades vinna B klassen på 39 p (äntligen sänkning).

Stort tack till sponsorer och tävlingsarrangör!!

Leif H Birgersson