Onsdagsgolf – Saint Donat, 14 feb 2018

I foajén till Saint Donats klubbhus satt dagens tävlingsledare Jerker Björk och delade ut scorekort. Den tidiga morgontemperaturen var endast några få grader över nollan men vid första start halv elva sken solen från en klarblå himmel och temperaturen hade nått mera behagliga nivåer. Vi var ett 50-tal förväntansfulla startande ivriga att mästra banan. Jag fick nöjet att spela med nämnde Jerker och Pia Vilén. I vårt lag ingick även den fiktive Pedro. Det gick bra för oss; vi vann och belönades med varsin flaska fint vin. Pedros flaska lottades ut.

För egen del hade jag en av mina bättre dagar på en bana i fantastiskt vinterskick. Utslagen fungerade bra; det var bara att försöka följa Jerker i riktning och längd. Alltid bra att ha en ”hemmaspelare” i bollen. I närspelet lyckades jag undvika större misstag så jag kom in på 34 poäng, dagens bästa och vinst i B-klassen. Jättekul att vinna och dessutom få ytterligare två flaskor fint vin.

Stort tack till Jerker och Pia för en mycket trevlig runda. Stort tack till Jerker igen och övriga tävlingsledare för utan deras arbete skulle det bliva intet.

Vid pennan
Jan Sixtensson