Höstresan till Bogogno, 8-11 okt 2019

Årets höstresa blev mycket lyckad tack vare ett härligt gäng och ett väl organiserat arrangemang. Stort tack till Gerda och Annika, med respektive Leif och Lars som support! Men vi får inte glömma Göran och Helén som de facto var de som gjorde vår resa möjlig genom sin insats och som var med oss i tanken i Bogogno, tack Göran!

Anläggningen i Bogogno består, förutom hotell och restaurang, av två mycket fina 18-håls banor. Första dagen spelade vi på del Conte med poängbogey i mixade bollar i tre klasser samt lagtävling med ett kul upplägg med ett resultat på hål 1-6, två resultat på hål 7-12 och tre resultat på hål 13-18.

Banan var fin men vädret var inte med oss tyvärr. Lite regn och dis gjorde att man inte kunde få ut den bästa golfen samt att de vackra vyerna inte kunde avnjutas. Men trots låga scorer så blev dagen mycket bra i det trevliga sällskapet!

Sedan tog kvällen vid med aperitif och god 3-rätters middag i sedvanlig stil som man får i Italien. Till detta mycket vin…

Dag två spelade vi på Bonora i sol och fint väder. Kanske en av de vackraste banor jag har spelat på. Fantastiska vyer med snötäckta alper i bakgrunden, mycket vatten och lång kuperad bana. Vi spelade poängbogey i herr- och damklass, samt lagtävling med de två bästa resultaten. Vilken dag på golfbanan!

Lite synd bara att greenerna ”pipades” innan vi kom vilket gjorde puttningen lite ojämn och svår. Men det var lika för alla…

Därefter startades kvällen sedvanligt med en aperitif i baren som utmynnade i en ”Galamiddag” med en god italiensk fyrarätters middag, och mycket vin. Därefter barhäng med dans. Mycket lyckat!

Under båda kvällarna genomförde Leif en quiz, en med golfregler (modigt gjort!) och en med filmkunskap som grund. Kul, vårt bord vann!

Innan våra middagar avslutades genomfördes prisutdelningarna. Vi var flera som fick priser och jag kan bara instämma i att det var kul att få pris, mycket tack vare mina inspirerande lagspelare!

Avslutningsvis vill jag än en gång tacka organisatörerna Gerda och Annika för dessa dagar på Bogogno Golf Resort och ser fram emot vårens spännande resmål med färre broar och tunnlar.

Vid pennan/ Svante Lundbrink

 

Bilder från dag 1:  (dag 2 på nästa sida)

Mera bilder: Bilder från dag 2