Resa till Alassio, 11-13 apr 2019

Vilka dagar i Alassio!

Tack alla som har arrangerat två härliga dagar i Alassio. Första dagen var inte vädergudarna med oss men dag två var det riktigt bra. Hotellet var noga utvalt precis vid stranden. Härlig ljudkuliss med vågornas skvalp, fina balkonger och en fantastisk strandpromenad.

Golf Club Garlenda var en trevlig bekantskap, en riktigt lång bana med par 4 hål på 380-395 meter från gult. Vi fick många extra slag på banan. Man hade också många hål som byggts med dogleg, vilket gjorde att man behövde planera sitt spel. Här belönades spelare som slår långt. Första dagen var inte resultaten på topp, förutom för några spelare som struntade i regnet och den blöta banan. Andra dagen var det uppehåll och solen tittade fram ibland. Resultaten blev också mycket bättre. Själv hade jag 41 poäng, ut 18 och hem 23 poäng. Nu vidtar det besvärliga att spela på detta HCP! Sänkningen blev 1,5 slag.

Min hustru hittade en grupp som dom döpte till TVG, Tack Vara Golfen. Det var de som inte spelade men som åkte ut och var kulturella och sedan intog en bättre lunch. De kom hem sent på eftermiddag ungefär samtidigt med oss golfare till hotellet.

Tack Göran och Helen samt Annika och Lasse för detta fina arrangemang.

Med Vänliga Hälsningar

Lars Näslund