Höstresan till Domaine de Manville 5-7 oktober 2020.

Höstens golfresa gick till Domaine de Manville. Ett stjärnigt hotell, med en bra, vacker men ”trixig” golfbana, som ligger nära Les Baux-de-Provence.

Vädret under våra två golfdagar var bra, väsentligt bättre än prognos, och vi klarade oss utan regn. Domaine de Manville’s golfbana har spektakulära vyer över det vackra landskapet. Banan är svårspelad då flera av utslagen är blinda, som sedan går genom smala passager till greenerna. Ett antal av utslagen, framförallt herrarnas, ligger på höjder som vi fick klättra upp till. Greenerna var snabba och mycket svårputtade, då många av greenerna lutade relativt kraftigt.

Hotellets spa anläggning, trädgård och restauranger var av hög klass och lade en mycket bra grund för den goda atmosfären i vårt ”golfgäng”. Vi hade mycket trevliga middagar där Leif’s vin och musikquizzes ytterligare höjde stämningen.

Teamet Gerda och Annika lyckades mycket bra med arrangemangen. Svårt i dessa corona tider så de får en extra stor eloge för en trevlig resa.

Detta var Barbro och min första golfresa med Golf Club Suedoise. God stämning och möjligheten att lära känna medspelarna gör att vi redan ser fram emot nästa resa!

Mats Nilsson

Vi gratulerar vinnarna!

Dag 1: Poängbogey 2 klasser
Klass A+B: Mats Nilsson
Klass CV: Christina Malmström
Lag: Mats Nilsson, Barbro Rydell, Anita Angwald o Stefan Angwald

Dag 2: Dam o Herrklass
Vinnare Herrar: Mats Nilsson
Vinnare Damer: Agneta Gershagen
Lag: Björn Malmbekk, Aagot Skjeldal, Stefan Angwald,
Anita Angwald