Golf de Roquebrune 17 april

Dagsformen betyder mycket i golf, det vet nog de flesta av oss. I min senaste tävling hade jag ett uselt resultat, så jag ville ju gärna få lite revansch på mig själv. Men när jag kom till Roquebrune idag och såg hur det blåste, med häftiga kastvindar, kände jag ingen större optimism om ett bra resultat. Men det skulle bli kul ändå tänkte jag, vi hade ju i alla fall vackert väder och en vacker golfbana.

Vår boll med Jerker, Michel och Krister startade på hål 15, och det blev en bra start för mig med par direkt. Fortsättningen blev väl lite blandad kompott, som det brukar, men i det stora hela gick det ganska bra i vinden.

Trots luriga greener och lutande fairways. Det var inte förrän det närmade sig slutet på rundan som jag kollade totalen, och insåg till min förvåning att jag faktiskt spelade på mitt hcp, trots ett par strukna hål. Och eftersom ingen annan spelade på sitt hcp så stod jag som vinnare till slut!

Ett stort tack till mina medspelare, vi hade en trevlig runda tillsammans, och ett stort tack till Thomas och Golf Club Suédois för detta trevliga arrangemang!

Hälsningar

Göran Flybring