Kavaljersgolfen på Grande Bastide 23 oktober, 2020.

Grattis till vinnarna i Kavaljersgolfen – Kina Alten och Lars Rutberg.

Det blev en blöt start på Kavaljersgolfen. Banan var rejält blöt redan när vi
började spela och regnet drisslade ner mer eller mindre kontinuerligt, men det gjorde ingenting.

Alla var entusiastiska och positiva och tacksamma för en jättetrevlig arrangerad tävling av Annika. Inte lätt i dessa corona tider med ändrade regler stup i kvarten, men det hela blev jättebra.

Som avslutning fick vi en härlig assiett kanapéer och vin ute på terrassen under tak, som tur var slutade det också regna då. Priserna var generöst sponsrat av DAFGÅRD.

Tack å allas vägnar!
Kina Alten

Kavaljersgolfen som par-tävling i form av bäst boll är en av årets mest populära tävlingar och så även i år även om startfältet var decimerat beroende på Corona situationen. 22 tappra par trotsade regnet men temperaturen var helt OK.

Jag hade haft nöjet att bli uppbjuden av Kina och redan på vårt första hål (hål 18) visade hon vägen med ett par och tre poäng. Sedan lyckades vi komplettera varandra väldigt bra och när den ena partnern sackade lite tog den andra över.

Sammanlagt fick vi ihop 41 poäng vilket räckte till seger med ett slag över Lena Stavefeldt Hansson och Lars Näslund. Stort tack också till Mona och Tomas som spelade i vår boll.

Nästa år hoppas vi också att se Thomas Dafgård med golfbilen då varma köttbullar och något stärkande hade suttit fint på banan. Givetvis också ett stort tack till Annika som tävlingsledare.

Hälsningar

Lars Rutberg