Lucia-golfen den 14 december på Old Course

Luciagolf och säsongens sista tävling. 

Kylslaget och med regnet hängande i luften samlades några tappra svensk/norsk/finska kämpar och humöret var på topp. Mötte Aagot och Björn på rangen och vi konstaterade att vi hade mycket kläder på oss.

Väl igång kom värmen så sakta smygande och med den höjdes även temperaturen på spelet. Björn Malmbekk och jag utgjorde till slut en tvåboll då alla anmälda inte trotsade prognosen om dåligt väder och valde att stannade hemma. Alltid kul att spela med Björn, många intressanta golfdiskussioner, tekniksnack och den eviga frågan om vilken app som bäst förbättrar golfspelet.

När scoren summerades hade jag lika många slag brutto som banans par. Mitt utslag på femman hamnade 1,49 från pinnen och det var ingen som kom närmare. Sedan ordnade Seija en ”hemlig” partner tävling och där hade jag turen att hamna med Aagot. Vi vann den också. Trippeln var fullbordad.

Tack Seija för en perfekt anordnad Luciagolf!

Tack Annika, Tomas, Ulf, Solveig och alla andra inblandade under det gångna årets tävlingar. Perfekt organiserat och genomfört. Onsdagarna har varit en höjdpunkt och jag och många med mig ser fram emot att mötas på golfbanan, baren och restaurangen 2023.

Gott slut och ett Gott Nytt Golfår 2023!

Med vänliga hälsningar

Peter