Luciagolf – Riviera Barbossi, 12 dec 2018

Vi var 20 personer som samlades för Luciagolfen på Golf Club Riviera Barbossi i Cannes. Det var första gången för mig på denna trevliga (inte så dyr och så vann jag 😊) bana med bra service. Gerda – iklädd lusseglitter – bjöd på lussebullar, pepparkakor och glögg på morgonen för att stärka oss. Det var lite kallare än vanligt, men solen höll sig hyggligt framme.

Som alltid gick det upp och ned med spelkvaliteten, men – stödd av mina partners Tom, Göran och Lasse (som jag hela tiden trodde låg till bättre än mig) – kämpade jag på trots streckhål, m.m. Vi lyckades vinna lagtävlingen och jag fick äran att hålla tacktal. Men ovan som jag är med det så glömde jag tacka Gerda och övriga i tävlingsledningen för ett bra och engagerat arrangemang, vilket jag gör nu😊.

Glada julhälsningar,
Peter