Onsdagsgolf – Opio-Valbonne, 20 feb 2019

Min premiär för vårterminens första golfrunda på Valbonne kunde inte ha gått bättre!!!

Vädret var toppen med strålande sol, vindstilla och en för årstiden jättebra bana.

Efter en lite trevande inledning där mina kamrater i bollen Owe Hult och Risto Wartiovaara visade hur golf skulle spelas började mina slag sitta bättre och bättre och då blev närspelet också automatiskt mycket säkrare.  När tre hål återstod hade jag till min stora förvåning fått ihop 36 poäng. Tre hål senare visade scorekortet för min del ofattbara 42 poäng. Det var bara en sådan bra dag för mig. Gemensamt fick vi också ihop 89 poäng i lagtävlingen och det var samma som vinnarna som hade lägre handicap. Inte illa. Det blev en fantastisk dag för oss alla i laget och ändå bidrog inte vår Pedro med särskilt mycket.

Än en gång ett stort tack till tävlingsledningen och Lena Hansson Stavefeldt för ett jättefint arrangemang och en jättetrevlig tävling.

Bengt-Olof Edelsvärd