Onsdagsgolf – Opio Valbonne, 19 feb 2020

Först vill jag tacka Jerker och Magnus för en mycket trevlig golfrunda med glada tillrop och uppmuntran. Vi kompletterade varandra bra och laget fick slutligen 91 poäng vilket dock inte räckte till vinst. Vann gjorde man på hela 93 poäng! Jag vill också tacka tävlingsledningen för deras arbete med tävlingen, härlig stämning, fina priser och beställning av en delikat fiskrätt och gott vin.

Solen sken och det var fortfarande lite fuktigt i gräset då vårt lag startade på hål 17. På hål 18 gällde det att komma närmast hål och två av oss hamnade på green; jag längst bort 21 METER från flaggan och efter lite funderingar skrev vi upp även mitt resultat eftersom jag ändå var på green. Döm om min förvåning då priset för närmast hål delades ut. Tack för den vinflaskan!

Då golfrundan var över hade jag lyckats uppnå – för mig – ofattbara 68 netto i slaggolftävlingen (41 p). Det blev en rejäl handikappsänkning! Puttmattan jag fick i julklapp har gett resultat men framförallt studsade bollen ”rätt” idag.

Tack för en fantastisk golfdag!
Marie Sixtensson