Onsdagstävling Saint Donat 22 mars

Grattis Gunilla! 1a pris idag igen.

Gunilla Huldt – dagens vinnare

En skön morgon mötte oss, där solen efter några hål kom fram och värmde upp.
Jag började på hål 11 i en mycket trevlig boll med Gun Lundbrink, Ulf Contman och Åke Magnusson. Vi hade alla härliga golfslag och höll ett bra tempo på golfbanan.
Alla fyra bidrog på ett utmärkt sätt till vår vinst i lagspelet, med 82 poäng.
Ett bra utslag på hål 7, 1,02 m och birdie,  resulterade i vinst av närmast pin, damer.
Efter en härlig golfrunda på St Donats välskötta bana var det glädjande att mina 37 poäng räckte till vinst.
När den välsmakande måltiden och prisutdelningen på BUS var klar bar det av hemåt med många  goda flaskor!

Tack för en trevlig dag!

Gunilla Huldt

 

Ulf Nitenius – vinnare i A-klassen

A-klassen vanns av Ulf Nitenius.

Det var en mulen morgon men med många förväntansfulla spelare som mötes upp på Saint Donats golfbana i onsdags. För min del var det tredje gången gillt på denna banan. En krävande bana som var i bra skick och med snabba greener.

I min boll fick jag sällskap av Lars, Per och Sten. För mig nya bekantskaper vilket alltid är roligt. Vi hade det jobbigt alla fyra från starthålet 14 fram till 1. Där lossnade det för mig. Kan ha berott på att solen, som kommit fram, värmde upp mig.
Den efterföljande lunchen på Auberge Saint Donat var perfekt o det var hög stämning i lokalen.
Jag blev så överrumplad över vinsten att jag totalt missade att tacka tävlingsledningen, denna gången Annika Rutberg, för det enorma arbete och tid som de lägger ner så att vi skall kunna umgås på olika golfbanor varje onsdag.
Ulf Nitenius 
Överraskad vinnare av A-klassen.