Opio-Valbonne den 27 september

Med 43 poäng vann Seija dagens tävling. Grattis!

Det var en riktigt härlig septembermorgon på Valbonne golfbana, som skapade goda förutsättningar för bra resultat. Här uppnås vanligen mycket goda resultat.
Detta var min första golftävling på många månader. Vi tillbringade hela sommaren, över 4 månader i Finland, mestadels i Åbo/Pargas skärgård och hade bara några golfrunder med vänner. Men, kanske var det därför,  jag var så sugen på golf.
Första hål gick rakt in i skogen, jag klarade det, men jag slog sedan fel boll, inga poäng. Jag sa till min boll,  att nu skall jag bestämma mig för att det var det värsta hålet på min runda. Jag kommer att glömma detta hål och börja om. Och så blev det. Tre poäng tre hål efter varandra. I vårt lag siktade vi på att vinna lagtävlingen, vi lyckades nästan och det var en av anledningarna till mitt avslappnade spel. Ett stort tack till Christina, Ulf och Fredrik!              Vid lunchen  på Auberge St Donat var det ett glatt umgänge och en rolig stämning. Tävlingsledaren tackar hjärtligt alla deltagare.

Seija