Opio-Valbonne greensome tisdag 19 april

Stefan och Yvonne Wränghede vann med hela 45 poäng! Grattis!

Somliga säger att golf är en materialsport. Jag, Stefan, vill dementera detta. Dagarna innan tävlingen hände på St Donat att min putter gick sönder. Efter lite letande bland gamla klubbor hittade jag en sedan många år undanlagd. Skaftet kändes lite som råttor hade haft party med det. Den funkade emellertid bra. Funderar på att byta skaft.

Nu till dagens tävling. För min del har jag haft tur. Åtminstone när det gäller tävlingar med damer där det gemensamma resultatet räknas. En med Monica Landberg på Kavaljersgolfen. Idag med hustru Yvonne på Valbonne. Allt rullade in. Ja ni vet, det bara händer ibland.

Med två damer till i bollen, Birgitta Djurbrandt och Ann Marie Dirtoft fanns en harmoni som infinner sig när golf är som bäst.

Att sedan avsluta dagen med lunch, som Annika arbetat hårt med att hålla hög klass på. Ja vad mer kan man önska.

Yvonne och Stefan