Roquebrune den 11 oktober

Dagens glada vinnare Mike Kannberg. Grattis!

Golf de Roquebrune visade sig från en av sina bättre sidor idag; fina fairways, bra bunkrar och härliga greener! Om du aldrig spelat denna bana, så tycker jag att du verkligen skall ta dig tid att göra det, men var inte blyg att boka in en golfbil, den är grymt backig, men du kommer att bjudas på magiska vyer!

Vår värd idag, Seija, gjorde som vanligt ett topp jobb och fick oss alla att känna oss välkomna och laddade inför dagens runda. Jag måste erkänna att jag inte trodde att jag skulle ha en chans att ta hem segern på denna bana eftersom den kräver att man slår ganska rakt och håller sig på fairway. Som alla som spelat med mig vet, så slår jag hellre långt än rakt, men Golfgudarna var på min sida idag, och trots 3 bollar OB, så hade jag inte ett streck på score kortet och kom in på 38 pinnar!

Som alltid när det går bra, och det gjorde det också för mina spelpartners i bollen, Petra Cato och Ulf Contman, så blir det alltid roligare att spela när man spelar med härliga människor. Ett stort tack för goda skratt och underbart sällskap. Jag måste nämna att jag aldrig spelat med någon som slår rakare än Ulf. Efter några hål gav Petra och jag honom ett nytt smeknamn; Linjalen! Fantastisk kul att se att det faktiskt finns de som kan slå bollen rakt från varje utslag!

Vädergudarna var också snälla mot oss idag, och det gjorde också att ölen efter rundan smakade extra gott!

Tack igen Seija och alla andra glada golfare.

Life is Now

Mike