Saint Endréol den 8 maj

Det sies at alle gode ting er tre. Mitt livs tredje runde på den krevende, men vakre golfbanen i Saint Endreol ble en fantastisk opplevelse. Det første utslaget fra gult på hull 10 gikk såvidt forbi rød tee, men innspillet derfra landet på greenen. Denne dagen var mine utslag korte, men chips og putts desto bedre. Min golfrunde ble et tydelig bevis på at det som hender nært hullet er vel så viktig som de lange utslagene.

Ved utslaget på hull 13 kan man bli litt skjelvende i kne, men jeg tok fram driver’n og lot det skje: Pallen landet fem meter fra flagget. Paret var sikret. Deretter gikk alt som en drøm og min spillepartner Janne kunne notere 23 poeng på mitt kort etter første ni. Inn ble det 17 poeng, men jeg kan ikke minnes å ha fått 40 poeng tidligere i golfkarrieren.

Takk til mine inspirerende medspillere, og til tävlingsledelsen for en flott golfdag – årets første virkelige sommerdag. Mitt handicap er allerede nedskrevet.

Bernt Olufsen