Säsongsstart på Opio-Valbonne den 6 september

Vinnaren på höstens första tävling blev Göran Flybring. Grattis!

Så var då golfsäsongen igång igen efter sommaruppehållet.

Jag kände mig ganska ringrostig eftersom jag inte hållit en golfklubba i mina händer sedan början av juni. Det har helt enkelt varit för varmt. Så dagen innan åkte jag till rangen på Opio-Valbonne för att slå lite bollar. Jag ville ju inte skämma ut mig på tävlingen.

Vår boll, med Maja-Lisa, Aagot och Erik, startade på hål 16 och det blev en rivstart för min del. Birdie på första hålet, som följdes av par på de två följande. Jag tror att detta gav mig självförtroendet att slå lite mera riskfyllda slag som jag annars antagligen inte vågat. Jag fick bra utdelning på mina fairwayslag, och många långputtar blev väldigt lyckade. Det är klart att det var några mindre lyckade slag här och där, men säg den runda där alla slag är perfekta. Jag är väldigt nöjd med slutresultatet, faktiskt det bästa jag gjort på flera år. Men nu blir det svårare att upprepa, mitt hcp har ju sänkts.
Ett stort tack till mina medspelare, vi hade det mycket trevligt i bollen, och det återspeglas av att vi även vann 2:a pris i lagtävlingen.
Ett stort tack också till Golf Club Suédois och tävlingsledningen som arrangerar dessa tävlingar med trevlig samvaro, god lunch, och låter oss vinna vinflaskor!
Göran Flybring