SEB – Ärtor & Punch – La Grande Bastide, 07 nov 2018

Som vanligt på våra tävlingsdagar så har solen inte gått upp när vi gör det. Dessutom har regnet stått som spön i backen i flera dagar före SEBs ärtgolf.

Vi har inte riktigt arbetat upp en attityd som känns vinnande, när det är dags att slå ut på 16:e hålet. Eva, Gunilla, Göran och jag. Jag muttrar lite om att oberoende av yttre förutsättningar, så är det alltid någon som kommer att ha en riktigt bra dag.

18 hål senare visar det sig att det är jag som har haft dagen med stort D. Av detta lär jag mig att man inte heller behöver ta ut förluster i förskott.

Tack till tävlingsledningen, tack till Göran W, Heléne och köksbesättningen och tack till SEB.
Jag säger som de gör på avslutningen av de Olympiska spelen:
Thanks for the best Ärtgolf ever, particularly for me
Henrik Hansson