Terre Blanche onsdag 9 november

Terre Blanche, vilken bana!!

Dagens vinnare blev Fredrik Hegner med hela 45 poäng! Stort grattis!

Det blev som vanligt en riktigt kul runda på enl mig, Rivierans bästa bana. Stort tack till mina kamrater Thomas, Acke och Sten för det positiva snacket vi hade genom hela rundan och peppandet som gav oss en lagseger. Det gick lite väl bra denna gång för mig så det lär kännas vid nästa tillfälle/tävling efter denna sänkning i hcp. (Ska registreras hos golf.se och ny hcp kommer till GCS)

Jag vill verkligen säga till er ALLA att allt som har med denna klubb att göra förhöjer min tillvaro här nere. Klubben och tävlingsledningen gör ett fantastiskt jobb hela tiden. Stort tack! Men också alla ni andra, alla medlemmar som jag har möjlighet att få spela med. Ni ger mig, tillsammans med golfen positiv energi och morötter i vardagen som jag värdesätter högt! Stort tack för denna onsdag och stort tack för att ni gör det möjligt för mig att få golfa med så mycket olika människor. Vi ses snart igen hoppas jag…

Bisous

Fredrik Hegner