Claux Amic den 16 mars

Grattis till dagens vinnare Bosse Sörensen!

Första utmaningen var att hitta fram till Claux Amic då en av tillfartsvägarna var avstängd beroende på vägarbete.

Nästa utmaning var att hitta till vårt starthål. Tack vare mina spelpartners goda lokalsinne hittade vi även dit.

Den största utmaningen var att hitta bollen om den låg på fairway bland tusentals vita små vackra blommor eller om den låg utanför fairway bland stenar och löv. Jag bytte snabbt till en gul boll som var lättare att identifiera på fairway och utanför fairway. Mina spelkamraters skarpa ögon hjälpte mig några gånger att hitta min boll när den hamnat där den inte skulle ligga. Tack Kristoffer och Sten.

Dagens lunch bestod av ”daube de boeuf” och vin i valfri färg. Jag tyckte lunchen var riktigt god och smakrik.

Sist ett stort tack till Annika och Lasse som anordnade denna tävlingen och som ansvarar för att GCS har ett bra och trevligt tävlingsprogram under våren och hösten.

Dagens vinnare,

Bosse Sörensen