Damdag – Terre Blanche (Riou), 30 okt 2019

Mitt första besök på Terre Blanche gav mersmak. En vacker bana med lyxig inramning. Vi damer kände oss nog alla privilegierade att få spela på du Riou som annars bara är öppen för medlemmar. Att spela med några av min bästa riviera vänner Eva, Gerda och Eva gjorde det förstås lite extra skoj.

Anläggningen är ju fantastisk och det var extra kul att spelet satt så fint just här. Det mesta gick min väg och den sänkta chippen för birdie mitt i rondan gav mig känslan att detta var min dag.

Tack Eeva Piitulainen och Sven Boethius för bra arrangemang. Hoppas vår nya sponsor Franska Vinkompaniet får många nya kunder. De har ett spännande affärsupplägg och letar upp små bra vingårdar. Jag har själv handlat vin av dom och kan rekommendera det varmt. Första pris som var två ekologiska flaskor av ”Jojjes vita” smakade finfint.

När allting stämmer känns golf väldigt enkelt

Ammi Seiz 38 p