Danske Bank – Kavaljersgolfen – La Grande Bastide, 18 okt 2019

Vilken upplevelse att vinna kavaljersgolfen på nytt! Jag blev uppbjuden av Gerda och vi kände oss båda i stöten när det var dags. Vår målsättning var givetvis att försöka försvara vår titel från 2017. Inget lämnades åt slumpen och till och med dress-koden stämdes av kvällen innan.
Tävlingsdagen blev perfekt. Strålande väder, fin bana, en trevlig boll – Lise Lilloe och Stefan Wränghede. Vad mer kunde man önska?

Ronden startade lite tveksamt med 1-poängare och på tredje hålet räddade Gerda oss med en fin tre-poängare. Skärpning krävdes dock om titeln skulle försvaras. På vårt fjärde hål kom den formidabla sponsorn Danske Bank och bjöd på Gammeldansk och det blev tändvätska för en birdie-fest, 6 st på 15 hål.  Spelet gick som i trans för oss båda och efter den sista  nervösa putten hade vi fått ihop osannolika 45 poäng. Vädret och förutsättningarna var perfekta och det skulle visa sig att resultaten var fantastiska från många håll. Efter en lång nervös väntan under prisutdelningen visade det sig dock att turen denna dag var på vår sida. Vinst!

Stort tack för ett arrangemang som var strålande. Vår generösa sponsor Danske Bank fanns på plats i rätt ögonblick och tillsammans med våra underbara medspelare uppmuntrades vi till bra spel.

Kvällen blev kul på golfrestaurangen Provencale och efter en god middag med prisutdelning blandades dans med sköna skratt i baren. Det kändes som många var nöjda med valet av plats och vi hoppas på en fortsättning på samma ställe de kommande åren.

Tävlingsarrangörerna Annika och Lasse är verkligen proffs på att få alla deltagare att känna sig glada och nöjda. De har en underbar förmåga att få alla att känna sig välkomna i vår sköna golfgemenskap.

Kvällens värdpar Gerda och Leif bjöd på en fin överraskning i form av vacker sång framförd av Leifs son Marcus från Operan i Århus. Det fina framförandet avslutades med Time to say Goodbye och vi fick alla gåshud och en tår i ögat. Fantastiskt vackert!

Stort tack allesammans för en underbar dag!

Lasse Seiz och Gerda Böcklinger

Se även bilder från middagen på kvällen!

Se även bilder från Kavaljersgolfmiddagen på kvällen!