Herrdagen på Valescure den 28 oktober

Vilken fantastik dag, fredagen den 28 oktober, på Valescure!

Klockan ringde 06.00 på morgonen, och då var det bara att hoppa upp och köra lite stretching för att mjuka upp kroppen. Efter en lättare frukost bar det av till Valescure. Solen började så sakta resa sig och himlen var blå. Det visade sig bli en magisk dag för Herrgolfen! Väl framme vid banan gick några av oss bort mot rangen och vem ser man där, om inte Lasse Näslund. Han matade boll efter boll spikrakt ut 150 meter. Magiskt att se, vilken inspiration. Björn, Jerker och jag började aning mer tveksamt på rangen, men efter några bollar så började slagen sitta. Tankarna föll på en gammal Tomas Ledin refräng: “Det kommer bli en fin dag idag!”

Det härliga med Thomas som tävlingsledare är att han sprider en sån otrolig energi till oss alla. Det skrattas och skojas direkt, alla är på topphumör och när “Kanonen” väl sätter igång så känner vi oss alla som vinnare! Banan var i absolut toppskick, solen värmde på bra, och humöret var på topp. Jag hade förmånen att spela i en fantastisk boll med Kristoffer Hult, Stefan Wrånghede, och Ola Norberg. Ett härligt gäng med mycket gott tjat, ja till och med i baksvinarna, men vi konstaterade att det är helt OK! Det var en bra dag för alla i bollen där oanade talanger visades fram hela tiden. Vilka bollbegåvningar jag hade äran att få spela med. Jag tror inte att någon la märke till sina individuella poäng utan det var lagets poäng vi pratade om hela tiden. Det var inte förens vi kom in och satte oss ner med varsin pilsner som vi konstaterade att i bollen hade vi 39, 38, 32 och 28 poäng. Jag tror att ölen efter 9 hål kan ha bidragit till det fina spelet.

Det känns fantastiskt kul att äntligen ha vunnit et GCS event, vilken ära!

Efter golfen åkte alla som kunde hem till Thomas fantastiska hus, där han och hans kära hustru Louise bjöd på mat och dryck! Ölen var kall och vinet flödade

Ett stort tack till Thomas Olsson för ett fantastiskt arrangemang, och självklart till all fantastiska herrar som deltog!

Ser redan fram emot nästa tävling.

Mike