Saint Endréol den 26 oktober

Kära Golfkompisar

Dagen startade lite kyligt, men snart värmde solen upp oss rejält och vi fick en absolut underbar golfdag på St Endréol, vilken var i perfekt skick!

Lena Stavefelt hade blivit sjuk men ändå ordnat lottning och så att scorekort och vinster fanns på plats! Sen ryckte Annika in och fixade resten. Bravo!

Jag hade bott hos Ulla Dahlstedt. Ätit, druckit och sovit gott! Tack Ulla, det verkar ge tur!

Jag hamnade i en toppenboll med Lena Widerström , som kan banan som sin egen ficka och de två goa killarna, Jerker och Björn. Vi startade på hål 18 och det verkade bli en vanlig golfdag. Mitt resultat på hålet blev .
STRECK!

Snart började det faktiskt gå mycket bättre, och med goda råd och glada tillrop fick jag ihop några 4- poängare och t.o.m. en 5-poängare (Jag fick ju 30 slag!) och fick till slut 38 p vilket visade sig leda till första plats i C-gruppen! Så glad jag blev!

Dessutom vann vårt lag första pris i lagtävlingen. Fantastiskt kul!

Björn var med i min boll och han kammade hem bästa bruttoscore. GRATTIS Björn!
Vi fick en jättegod lunch, god efterrätt och urbra service på St Endréol.
En helt strålande dag!

Varma Golfhälsningar från ANNA