Knight Frank – Cannes Mougins, 02 okt 2019

En härlig morgon med strålande sol mötte oss när vi kom till Cannes Mougins. Detta är en av mina favoritbanor på Rivieran och jag såg därför extra mycket fram emot golfspel under dagen. Cannes Mougins fairways och greener var som alltid i utmärkt skick och vi kunde njuta lite extra av detta med det soliga och varma höstvädret.

Vi startade på hål 2, och med i bollen hade jag ett par trevliga golfkamrater; Fredrik Lilloe och Lars Rutberg. 2:a hålet, ett lite längre par 3 hål, började bra och vi gjorde alla par. Positivt att det var lagtävling så att stämningen i bollen höjdes ytterligare.

När vi summerade golfrundan hade jag lyckats rulla i 9 par, och få poäng på alla hål, och var mycket nöjd. Med 40 poäng vann jag A klassen, och tillsammans med Fredrik Lilloe och Lars Rutberg vann vi även lagpriset.

Vi bjöds sedan på en trevlig och god lunch av vår sponsor Knight Frank. Stort tack till Knight Frank för detta generösa sponsorstöd. Jag vill också passa på att tacka dagens tävlingsledare Lena Stavefeldt Hansson, och övriga tävlingsledare för att med energi och entusiasm arrangerar dessa trevliga golftävlingar för oss övriga medlemmar på ett mycket bra sätt.

Mats Nilsson