La Grande Bastide 8 februari

Vi alla som spelar golf vet, att det enda man vet är, att man aldrig vet hur
dagens runda ska sluta, och att det varierar otroligt från gång till gång.
Vad jag inte visste var att banan var helt annorlunda än vanligt med jordhögar, dräneringsarbete och allmänt dåligt underlag. Det var bra att inte veta. Mig veterligen var det heller inte så många av de övriga som visste.
Med tanke på banans skick fick vi veta att tees på hål 7, 8 och 17 var
framflyttade, och att hål 10 var helt avstängt. Alltså spelade vi bara 17 hål. Man vet aldrig, men det var nog därför det gick så bra för många av oss.
Jag visste inte heller vilka mina lagkamrater skulle bli förrän samma morgon.
Ibland bra att inte veta! Tur hade jag! Lars Näslund, hans vän Lars, kallad
Blomman, (vet ej efternamnet), Pia Lisjö och jag blev ett vinnande team. Vi
fungerade mycket bra ihop och visste (nästan,) att vi hade en chans på lagpris. Pia och jag kämpar alltid med att besegra varandra och vet aldrig vem som ska bli dagens vinnare, men när vi kom i mål visste vi. Jag hade besegrat henne och hade hela 39 poäng. Lars N (35 poäng) och Blomman inspirerade oss med sina långa, vackra slag och med våra gemensamma 95 poäng blev lagpriset också verklighet. Att Pia dessutom kammade hem pris för ”närmast pin” visste vi inte förrän senare, men det förgyllde dagen.
Sallade Nicoise och vin smakade bra efter ansträngningen, och vi tackar Annika för som alltid välfungerande arrangemang.

Vem vet hur nästa runda blir? Jag vet inte.

Christina Malmström

Anna Sivers

En ny medlem fick hälsa välkommen. Varmt välkommen Anna Sivert och vi hoppas att ofta på se dig på våra tävlingar!