Nykredit – Saint Donat, 20 mar 2019

Mitt franska äventyr kunde inte börjat bättre… I strålande sol anlände jag till Saint Donat för min första golfdag med Golf Club Suèdeois.

Sist jag var här var för 20 år sedan och redan då fattade jag tycke för denna trevliga bana ritad av min favoritarkitekt, Robert Trent Jr. Saint Donat är variationsrik, kuperad, smal, full av utmanande bunkrar och har fantastiskt bra greener.

Att få gå i samma boll som veteranerna Göran, Magnus och Lars var både vägledande och inspirerande. Magnus såg till att vi firade våra framgångar rejält och efter tre birdies i bollen var humöret och stämningen på topp. Att jag själv till slut lyckades skrapa ihop 35 poäng kom som grädden på moset.

Tack för en förträfflig dag, välorganiserat och trivsamt på alla sätt. Ett speciellt tack till dagens sponsor, Leo Rasmussen från Nykredit. Nu ska jag och hustrun njuta av det goda prisvinet tills det är dags för nästa golfdrabbning. Väl mött!

Thomas Olsson