Old Course Mandelieu den 2 mars

“Golf is a game that is played on a five-inch course… between your ears” – Bobby Jones

 

Bjørn vann AB-klassen, lagtävlingen och närmast pin i AB-klassen. 3 x Grattis!

Etter en meget god drive og et godt innspill til 4 meter fra pinnen på hull 1, trodde jeg at i dag kommer jeg til å spille bra, dette kan jeg! Men en meget irriterende dobbel bogey på hull 2 fikk meg raskt ned på jorden, og tvang meg over i det ydmyke mindset dette spillet krever.

Jeg har slitt med å spille bra de tidligere onsdagsturneringen på Old Course, til tross for at dette er en bane jeg kjenner godt. I dag lyktes det endelig, kanskje på grunn av den ydmykende dobbel bogeyen på hull 2. Hyggelige lagkamerater hjalp selvsagt også, så takk til Tomas, Åke og Øyvind.

 

Stort takk til Lena for nok en vel gjennomført turnering, på nok en flott dag her på Côte d’Azur!

 

Hilsen

Bjørn Malmbekk

Även idag hälsade vi en ny medlem välkommen. Välkommen ØIVIND REINERTSEN!