Onsdagsgolf – Claux Amic, 04 dec 2019

Med hjälp av finsk sisu blev det svensk seger vid dagens tävling på Claux Amic. Det var lite kylslaget på morgonen, men dagens tävlingsledare Eeva hade förtjänstfullt ordnat glögg och pepparkakor. Så när det var dags för start kl 10.00 hade en del av kylan försvunnit. Men sen blev det en alldeles angenäm golfdag med bra temperatur även om den utlovade solen tog någon annan väg.

Vad menar jag då med finsk sisu? Jo, det var så att jag spelade med Eeva, Tiina och Jaako och fick mycket support. Inte minst Eeva och Tiina var fantastiska på att hitta mina bollar, när dom for iväg åt lite olika håll. Dom bidrog faktiskt till många av mina poäng. Avslutningsvis en särskild eloge till Eeva som dagens tävlingsledare. Som alltid ordning och reda med hundra koll och dagen till ära (?) väldigt fina viner som priser. Det är ett beundransvärt arbete som görs av tävlingsledarna, mycket som jag tror att vi ”vanliga” inte förstår eller har koll på.

Jan Pedersen