Onsdagsgolf – La Grande Bastide, 05 feb 2020

Dagens pristagare

Den som har det bästa resultatet på en onsdagstävling skall skriva en rapport på GCS:s hemsida.

Denna onsdag lyckades jag få ihop 40 poäng på Grande Bastide och hade därmed dagens bästa resultat. Samtidigt råkade jag vara dagens tävlingsledare.

Gammeldansk efter Jerkers birdie på 13:e.

Det var en underbar dag på golfbanan med strålande sol och en bana i utmärkt skick. Bollen rullade långt varför det inte var konstigt att mina långa slag blev bättre än vanligt. Jag spelade i en trevlig boll med Christina, Jerker och Boffe. Två gånger fick vi öppna Gammel dansk-flaskan pga. birdies. Tack för trevligt spelsällskap!

Eftersom jag var biträdande tävlingsledare för dagen vill jag tacka den vice biträdande tävlingsledaren Lasse för hjälpen med att ordna tävlingen och prisutdelningen. Ett stort tack till Annika Rutberg, som planerar och förhandlar med golfklubbarna för att vi kan ha våra tävlingar.

Det var verkligen en perfekt golfdag!

Eeva Piitulainen