Opio-Valbonne den 8 mars

Det var en händelserik dag på Opio-Valbonne…..

Hole in One by Jerker Björk! Grattis!

Idag lyckades jag göra en HIO på onsdagstävlingen på Valbonne. Det var på hål 5, det hål där man slår rakt upp för en brant backe och inte ser själva greenen. Det var ett bra slag med pitchen. När vi kom upp till greenen syntes inte min boll, men det var inte så underligt för den låg i hålet. Det var mitt livs andra HIO och nu undrar jag så klart, när kommer nästa 😉.

Efteråt blev det champagne före lunchen på Auberge St Donat.

Jerker Björk

Några tankar om onsdagstävlingen den 8.3.2023 på Opio-Valbonne

Seija Simos vann idag mmed 42 poäng! Grattis!

Vi var jättemånga golfare, som samlades på Opio Valbonne. Dagen var vårens hittills varmaste. Det bästa golfvädret, som man kan önska sig. Opio har alltid varit en av mina favoritbanor och det syntes på resultatet. Min skandinaviska boll, två finländare, en norrman och en svensk dam hade en stor, bidragande betydelse. Jag har alltid spelat bra i samma boll som Eva Björk.
När du har  goda  prestationer redan från början och får en känsla av att allt går bra idag,  är det den bästa golfnjutningen. Du tror på dig själv. Och först efteråt märker du att ett bra spel har krävt många mentala ansträngningar samt stark koncentration och du känner dig ovanligt trött! Resultatet 42 poäng var mitt bästa på länge.
Jerker Björk bjöd oss alla på Hole in one Champagne när vi samlades  på Auberge St Donat. Det var höjdpunkten till golfdagen och den smakade himmelskt gott. Även maten på Auberge var återigen mycket smaklig. Lilla vindrummet var full av glädje, prat och skratt. Vi var Nordens italienare.

Ett stort, varmt tack till tävlingsledaren Thomas,  som hade ordnat en fullkomligt fantastisk golfdag åt oss alla.

Seija Simos

Lenas bag tog sig en liten simtur

Lite snopet, tyckte Lena Andersson! Helt plötsligt var bagen inte längre kvar där den parkerats. En vindby hade skjutsat ner bagen i det djupa vattnet på hål 12. Som tur var, så fastnade den på en rot, så att det gick att bärga den. Lycka var också att mobilen klarade sig i en ”luftficka”.