Saint Endréol onsdag 25 oktober

Vilken dag! Hole-in-One! Peter Ågren lyckades göra sitt första HOI på hål 5 på Saint Endréol. Stort och innerligt grattis, Peter!

Vilken dag!!

En småkylig morgon förbyttes till en underbar höstdag. Utan att spela fantastiskt lyckades jag hålla ihop scoren och gjorde mina par och någon birdie. Så hände det på det 170 meter långa hål 5. Frågan var om jag skulle slå med järn 5 eller en järn 6? Jag ville inte slå för långt så jag beslutade mig för järn 6 och slog mitt bästa slag för dagen. Bollen landade 3 meter kort till vänster om flaggan och rullade sedan mot hålet och bara försvann. Christopher sa ”It went in”. Jag var inte lika säker. Framme vid green tog jag med en wedge och en putter. Men ingen av dem behövdes., bollen bara låg där i hålet och väntade. High fives, fotografering, uppslutna glädjerop. De sista fyra hålen lyckades jag till min glädje hålla ihop scoren och kom till slut in på 72 slag, banans par! En oförglömlig dag och ett oförglömligt slag!

Stort Tack till Owe, Christopher och Gudmund för en mycket trevlig och rolig boll. Tomas och tävlingsledningen, Tack för ett, som vanligt, utmärkt arrangemang. Nu blir det Champagne!!

Vi ses på någon fairway snart igen.

Peter Ågren

 

Idag igen fick vi även hälsa en ny medlem, Michael Lundgren välkommen!