Herrgolfen på Valescure den 27 oktober

Väckning 05.45 kolsvart ute. Kom till Valescure ca 07.30 fortfarande svart ute. Gick förbi klubbhuset inga lampor var tända, bort till 1a tee där det stod 3 damer och skulle slå ut i mörkret, på fairway stod en golfbil med ljusen riktade mot dom så de visste vart de skulle slå. Framför dom gick dagens första boll, 3 herrar, de var någonstans ute i mörkret. När lamporna tändes i klubbhuset var det dags att betala och sedan vidare till baren eller drivingrangen. En av mina medspelare (Kristoffer) och jag valde kaffe och en croissant, det visade sig vara ett bra beslut för oss båda.

Thomas gav oss en tydlig information om vad som gällde på banan och vad vi skulle göra efter vi spelat färdigt. Spela så bra och snabbt som möjligt och sedan snarast hem till Thomas.

Jag började bra och hade flyt i spelet ett tag, trots några misstag blev det 65 netto vilket jag var mycket nöjd med.

Vädret var på vår sida och banan var i ett utmärkt skick på alla sätt.

Mina medspelare Kristoffer, Janne och Loffe, tack för era skratt och goda vibbar.

Thomas ett stort tack för att du arrangerade Herrdagen och allt du ordnade med hemma hos dig. Där bjöds det på öl och vin, köttbullar, prinskorvar, lax, Janssons frestelse med mera.

Sammanfattningsvis var detta en mycket trevlig golfdag på alla sätt och vis, nu ser jag fram emot att spela på mitt nya lägre hcp.

Bosse