Wretman Estate – Cannes Mougins 27 april

 

Yvonne Wränghede med Johan Wretman, dagens sponsor!

Efter en usel runda på St Donat i måndags hade jag inga förväntningar på spelet idag. Men redan på hål 1 (startade där) kände jag att mitt långa spel verkade fungera. Puttarna kunde ha funkat bättre. Efter en Coca Cola i kiosken. Ny energi som räckte till hål 17. Där blev det tvärnit.

Jag spelade i en mycket trevlig boll. Acke som ensam spelade från gult och jag och Nina som båda ser dåligt så långt som han slår. Tur han fixade det själv.

Banan var i fantastiskt skick och solen skötte sig och sken så skönt.

Med andra ord en toppendag och dessutom en buckla (Törnebohms vandringspris) och flaska  med hem.

Dessutom vill jag tacka Wretmans som var generös sponsor och alla ni som arbetar och gör sådana här tävlingar möjliga.

TACK

Yvonne