SEB – Ärtor & Punch, La Grande Bastide 09 nov 2016

2016-11-09-12-35-55-2Dagen började för min del kl 05 med att följa upplösningen av valet i USA. Roligare början på dagen hade man ju hoppats på. Som påspädning lovade väderprognosen 3 grader på morgonen och lite regn under förmiddagen. Nåväl, på plats på Grande Bastide träffar man så alla glada och positiva golfkamrater. Då ser plötsligt allt mycket ljusare ut. När jag så kommer ut till mitt starthål, nr 16, och träffar mina spelkamrater, Stephan, Charlotte och Marianne kändes det att det här kommer bli en kanondag.

Efter en trög start började spelet flyta som aldrig förr. Ingen aning vad jag gjorde annorlunda mot de senaste gångerna, som inte varit bra. Förmodligen var det sällskapet som gjord susen. Bl a 9 par, 1 birdie och 2 streck ledde till 38 poäng och vinst.

Efter den något kylslagna rundan smakade det underbart med varm ärtsoppa med kompletterande punsch som Helene och Göran förberett åt oss. Bra gjort!

Annika och Lasse, dagens tävlingsledare, gjorde som vanligt ett toppjobb. Att planera och genomföra en tävling för nästan 100 personer med efterföljande lunch är inte det enklaste.

De som verkligen ska hedras är naturligtvis vår sponsor SEB som på ett mycket förtjänstfullt sätt sponsrat vår tävling om Bulldogen och Sanktbernhardshunden under många år. Tack för det och välkommen åter!

Jerker Björk
Stolt innehavare av Bulldogen