GAN – Opio-Valbonne, 17 okt 2018

Idag var det kul att spela golf. Banan Valbonne var fin med tanke på regnet de senaste dagarna och greenerna bra som vanligt. Vädret bjöd på uppehåll med skön temperatur och en sol som titta fram då och då.

Jag hade glädjen att spela med Anuliisa Uotila, Lena Stavfeldt Hansson och Janne Sixtensson. Vi alla fyra började svagt och hade som bäst 13 poäng och ett mediokert lagresultat. Efter pep-talk inför sista nio lossnade det för oss alla och vi spurtade magnifikt. Individuellt fick vi 19,20,20 och 23 sista nio och alla kom över 30-strecket i totalen. Snacka som stark spurt! Lagresultatet räckte till en finfin andraplats och vi var inte långt från vinflaskorna.

För egen del började som sagt spelet lite ojämt men på sista nio gick det bättre och bättre. Inför de sista fyra hålen pekade allt på en score i början på 30. Då hände det, det som aldrig hänt i mitt 40-åriga golfliv. Jag sänkte en chip för birdie på 15e, en långputt för birdie på 16e, en 3-meters för birdie på 17e och av bara en 4-meters för birdie på 18e. Fyra birdies sista fyra, plötsligt händer det!!!

Totalt sett var det fina resultat och det var tufft i toppen med många på samma poäng där lägst handicap fick avgöra.

Stort tack till våra generösa sponsorer, GAN i Antibes. Det var en mycket god lunch ni bjöd på. För egen del så använder vi oss av GAN både för husförsäkring och bilförsäkring. Det har fungerat bra och i en prisjämförelse kommer ni väl ut.

Tack tävlingsledningen Eeva och Lasse för att ni gjorde 17 oktober på Valbonne till en dag att minnas.

Birdie-Lasse