Kavaljersgolf Dafgård – La Grande Bastide, 19 okt 2018

Vilken upplevelse att vinna kavaljersgolfen! Jag blev uppbjuden av Annika och vi kände oss båda i stöten när det var dags. Strålande väder, fin bana, en trevlig boll – Lena Wickberg och Lasse Näslund. Vad mer kunde man önska?

Ronden startade prima med en birdie på ettan och allt kändes bra för oss. Tyvärr kom det dock lite grus i maskineriet och Annika räddade oss med två poäng på svåra trean. Spelet flöt inte och efter nio hade vi 17 poäng. Skärpning krävdes och Annika ringde resolut efter Köttbullemannen Thomas Dafgård, tävlingens stora sponsor. Nu kunde vi mumsa på goda köttbullar och sippa på rosé. Efter dessa välbehövliga förfriskningar släppte alla fördämningar. Sista åtta hålen lyckades vi skrapa ihop 21 poäng och det hela slutade med hyggliga 38 poäng. Efter en lång nervös väntan i klubbhuset visade det sig att turen denna dag var på vår sida. Vinst!

Sort tack till ett arrangemang som var strålande, en härlig sponsor som fanns på plats i rätt ögonblick och underbara medspelare som uppmuntrade oss till ett bra spel.

Kvällen blev kul på den nya restaurangen Mariott hotell och efter en god middag med prisutdelning blandades dans med sköna skratt i baren. Det kändes som många var nöjda med valet av plats och vi hoppas på en fortsättning i Juan-Les Pins de kommande åren.

Lasse Seiz och Annika Rutberg

 

Se bilder från den efterföljande middagen på Hotel Ambassadeur i Juan-les-Pins!