Herrgolf – Saint Endréol, 10 maj 2019

Det var med stora förväntningar jag körde den vackra vägen över de ockrafärgade bergen ner mot Saint Endreol. I min smak den vackraste banan vi har här nere. Nu var det dags för herrgolfen. Solen sken, det var varmt och det var gott om tid för att slå lite bollar. Men driving-rangen var stängd så det blev lite övningsputtande och mer prat och munterhet på terrassen. Särskilt glad var jag över lottningen då jag skulle få spela med min gode vän Henrik Hansson, Göran Flybring och Philippe Denis. Vi hade en fantastisk dag med, som alltid i golf, ups and downs. Men det flöt på ovanligt bra. Så trots en del missar kunde de repareras och poängen trillade ner i score-kortet och med bara ett streckat hål kunde jag till min stora glädje komma in på 38 poäng. Dessutom blev det vinflaskor även till Henrik och Philippe så vi hade anledning att glädjas åt gemensamma framgångar.

Att få vara med på de tävlingar klubben ordnar för oss är helt fantastiskt. Vi är alla fulla av beundran för det arbete som tävlingsledarna och övriga lägger ner för att ordna det så fint för oss. Stort tack Sven för denna dag och det gläder mig särskilt att du även inkluderar Saint Endreol och Terre Blanche i repertoaren.
Tyvärr närmar sig nu sommaruppehållet så längtar redan till vi kan komma igång därefter.

Per Dahlstedt