Stadsbudskontoret – Saint Donat, 15 maj 2019

Vi var många, glada golfare i vårens sista onsdagstävling på St Donat, fastän morgonen var regnig och grå. Men, genast efter Gerdas informationstal stoppade regnet och vi startade ut utan paraplyer.

Jag spelade ihop med härligt herrsällskap, Sven, Patrik och Magnus. De behöll upp under fem timmar glatt spelhumör och uppmuntrade mig till goda resultat.

Min make hade övertalat mig att gå tillsammans med honom till en golfpro, Sebastian. Vi hade träffats under föregående månad cirka två gånger i veckan. Det lönade sig. Enkla råd och korrigeringar behöver man ständigt då och då, ävenom man har spelat länge. Golfsvingen slits och förändras. Jag tror att tack vare denna övningssatsning hade jag en framgångsrik speldag. Jag spelade lungt och hade självförtroende.

Ett stort tack till vår sponsor Stadsbudskontoret, som hade ordnat återigen en fin golfdag till oss alla med smörgåsar, snack och drycker samt en smaklig lunch därtill.

Tack Gerda och Leif en gång igen för fina arrangemang!

Med vänlig hälsning
Seija Simos